Smaker kjempegodt og det er mye billigere og sunnere å lagevårruller selv enn å kjøpe de ferdige. Det er vanskelig å arbeide med vårrullene visst grønnsakene er for varme (lager lett hull i de tynne platene)
Vårruller er noe vi har hatt lyst til å lagei lang tid hjemme hos oss. Forslaget har blitt fremmet og ivrig applaudert med jevne mellomrom, men så er det alltid noe som er viktigere å få laget
du tror sikkert dette er for vanskelig å lage. der har du laget en helt perfekt vårrull. når du tar de opp av fryseren legger du de bare på et stekebrett og varmer de iovnentil de er gjennomvarme og har blitt sprø
Vilagervegetarianskevårruller med deilige grønnsaker. Det er vanskelig å arbeide med vårrullene visst grønnsakene er for varme (lager lett hull i de tynne platene)
Du kan egentlig putte veldig mye forskjelligi vårrullene etter eget ønske, men her kommer jeg med en kombinasjon som jeg selv liker godt og som er lett å lage
I helgen laget jeg vårruller for første gang alene og det var utrolig spennende og utrolig gøy. Et tips er å lage en stor posjon når man først lager dette, også fryse dem så man har et lageri fryseren
Sliklager du herligeminivårruller med mye smak og lite stress. Disse smakfulle og sprøe vårrullene med scampi, harissa og friske urter er veldig enkle å lage og trenger IKKE å frityrstekes
Vårrullene kan også fryses ned og da varmes istekeovnen på svak varme når en har lyst på. Dagens middagtips er hjemmelagetevårruller fylt med deilige grønnsaker
Å lage langpannebørek, som er myk inni og lett brunet på toppen, er ikke det samme som å lagesigarbørek, som skal være helt sprø, nesten som en tynn vårrull, eller amulettbørek, som er trekantede og skal være som puter