Grei fremgangsmåte, så hiv deg på saken om du trenger en fin fordøyelseshjelper til julemiddagene. Innlegget er hentet fra min gamle fleksiblogg og ble skrevet rett før jul i fjor
Med inspirasjon fra Jamie Oliver lager vi fantastiske wraps av restene. Klassisk skinkestekServer med kokte poteter, god saus og rød- eller surkål, svisker, epler samt den gode løken
Lager du dette kun til deg selv kan du med andre ord trygt halvere målene, minst. Det er høysesong for norske grønnsaker, så velg gjerne kål – både surkål og rødkål kler denne retten, men jeg valgte rosenkål
Dersom du bestemmer deg for å lage din egen surkål er det noen få spilleregler som må følges. Det gode er at du kan lage opp flere glass når du først er i sving og ha stående i månedsvis
Jeg pleier alltid å lage en stor omgang med surkål hver høst og fryse ned. Men siden jeg går hjemme om dagen, betyr det at jeg kan lage det på en helt vanlig onsdag
lage det meste selv er sylting både mer tidskrevende, mindre sunt og smaken er. enzymer og naturlige probiotikske bakterier (tenk surkål i plastposer og rødbeter på glass)
Smaken er meget god, og som dere ser på dagens oppskrift og tidligere oppskrift. 4 desember i fjor kunne dere lese om hjemmelaget Rødkål som jeg anbefaler alle om å lage snarest mulig. desember - Årets første julemeny03. Ribberull og surkål 50 g smør
Ribbe med hjemmelaget, melkesyregjæret surkål. har jeg ikke orket å lage min egen leverpostei på en stund, og da jeg helt tilfeldig sjekket ingredienslisten på leverposteiboksen her om dagen, oppdaget jeg at ingrediens nummer to og tre var soyaprodukter