Tilsett dypfryste bringebær og la dei bli møre i den varme sukkerlaken medan du rører underveis. Den er uten sukker og gluten, proteinrik og mager - så denne passer like godt til kvardag som helg
★ Makroner kan fint lages på forhånd og oppbevares i fryseren. Jeg bestilte spiselige bilder herfra. Etter veeeeeldig mange forsøk, fikk jeg endelig til franske makroner på det fjerde… (eller ble det femte
Hobbykokken skrev et spennende innlegg om hvordan man lager stabil krem til kaker. I fjor laget jeg en nydelig marsipankake Åpen Valnøtt med vaniljekrem og jordbær
Før du setter på den siste marengstoppen, så fyller du på resten av kremen – det blir altså på midten av kaken – du lager en høydeforskjell med kremen – da ser du at når du plasserer den siste marengstoppen så får du den i høyden slik at kaken får denne spesielle “tårn” fasongen
Jeg har lenge hatt lyst til å lage brunostis, da jeg har en mann som bare 'må ha' brunost hver dag ❤ Leste oppskrifter på nett og kom frem til denne utgaven
Sukkerlaken må gjerne lages dagen før den skal brukes og oppbevares i kjøleskap. Jeg syns faktisk ikke de var så gode, derfor måtte jeg forsøke å lage dem selv og de ble faktisk myke og gode og selvfølgelig meget søte
Senere i dag reiser Trude og jeg videre til vakre Savannah i Georgia. Elsker du smaken av vanilje så kommer du til å elske denne formkaken, fordi den er “Just Lovely
Sukkerlake. Har du rester av kakepynt så føl deg fri til å pynte litt også. 2 stilker rabarbra skrelles og skjæres i 3-4 mm tykke skiver. 2 kopper sukker2 kopper vann1 vaniljestang, splittet på langsKok opp og ha i rabarbraen, skru ned varmen og la syde til rabarbraen er myk og mør. med rester av rosa glasur laget av 1 del philadelpia, 1 del mykt smør og 2 deler melis (og hvis du ønsker å gjenskape den rosa fargen bruker du litt rød Wilton kakefarge. 2 stilker rabarbra
Vi (Anna) måtte derfor lage noen andre, skikkelig gode sitrusdrinker før vi kunne gå over på disse. halvfull med isbiter og hell over vodka, Kahlua, espresso og sukkerlake
For litt siden deltok jeg i MENY's bloggutfordring der man skulle lage sin signatur-meny på grillen. Brioche deles i skiver, pensles med litt sukkerlake og grilles på sterk varme til overflaten blir crisp