En frisk og luftig fromasj laget med vaniljekesam av den lette varianten og jordbær. Vil du kan du bytte ut kesam med pisket kremfløte, men selv synes jeg det smaker så utrolig godt med kesam
♥ Denne kaken er slett ikke vanskelig å lage, men kanskje litt omstendelig. Men har du tips til sitronfromasjfyll istedenfor, eller noe annet enn bringebær eller jordbær
♥ Det går fint å lage denne kaken over to dager. Derfor har jeg komponert denne fromasjkaken som består av en tynn sjokoladekakebunn som dekkes av både et lag sitronfromasj og et lag lakrisfromasj
I dag har jeg vært effektiv på kjøkkenet, har laget både sitronfromasj, knekkebrød og så prøvde jeg meg på denne nye oppskriften på sjokoladekjeks, kjempegode ble de
eks lage vegetariske kjøttboller med dem, eller bruke det som erstatning for pasta, ris m. m til dessert var det sitronfromasj med friske bjørnebær og sitronmelisse
Jeg synes det er herlig å starte uken med en lett rett som går raskt å lage. Dersom du skal i selskap, eller ha gjester selv anbefaler jeg at du prøver deg på denne lime- og sitronfromasje kaka