Du kan bruke kjøpt tyttebærsyltetøy, men hjemmelaget er mye bedre. Hvis du ønsker tykkere saus, kan du jevne med maizenna, men vær obs på at den endrer smaken noe
Blir suppa tynnere enn foretrukket kan du lage en ny posrsjon med jevning og tykne suppen med den). Lag lag jevning av en god klatt smør som du blander noen spiseskeier hvetemel i, spe på med melk og kok til den blir en tykk saus
Sil av vannet og bruk kokevannet sammen med melk til å lage en hvit “fiskebollesaus”. Her får du en oppskrift som er enkel å lage både til hverdags og fest – og den blir alltid like god
Nå skal jeg straks igang med å lage middag. Prøvde denne gangen å lage den i fløtesaus bare for å dempe litt på denne lakselukten og sette en annen smak på den
Den kan du lage på forhånd og varmes opp rett før servering. Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Jeg har aldri laget dette til middag før, så jeg var veldig veldig spent på hvordan det skulle bli. I tillegg lagde vi en veldig god saus, som dere også skal få oppskriften på, men vær obs på at vår ble veldig tynn