Vi lager alltid kyllingsaus til ovnsstekt kylling på den måten, med kraft og fett fra stekeformen. Kremet viltsauslager jeg med cashewfløte eller mandelfløte
Jeg hadde i kyllingkjøttdeig, men den kan fint lagesmed vanlig kjøttdeig. Jeg lagde skikkelig lasagne fra bunnen av her tidligere, men ulempen var jo at den tok litt tid å lage
I går spiste vi pulled pork med poteter, rotmos og en nydelig chili/paprikasauslaget av kraften fra kjelen, i dag har vi chili con carne med pulled pork
Skal man lage denne suppen på «ekte» vis koker man først kraft på kjøttet du skal bruke i suppen, men ved å jukse litt og bruke kraft eller fond man har fra før så slipper man å bruke noen timer på det først
og er et supert grunnlag for vellykket smak i maten, enten du skal lage suppe,. liter kraft og smak til med mer hvis du trenger det) Vær litt forsiktig med soya- eller fiskesaus i denne kraften, det kan bli for mye umami og det gir en litt seig, nesten lodden munnfølelse
Ha litt god olje i en stekepanne med høye kanter eller bruk en gryte til å lage denne retten i. Dette er festmat, en enkel og veldig god festmat som kan lages nesten helt ferdig på forhånd og du slipper å stå over grytene nesten til gjestene kommer
Hver dag, i flere uker, helt til jeg kom på den brilliante ideen å lage den selv. I dette svangerskapet har jeg slitt med ekstrem kvalme, og en periode var det få ting jeg kunne spise, dette var en av de veldig få tingene
Ferdig surret kyllingfiletVilager. Konfirmasjonsfeireingen skal være hjemme, men det tok litt tid å bestemme seg for at maten også skulle være hjemmelaget
Vi modererte en fantastisk saus vi en gang laget til innbakt kylling. Det var den første sausen jeg laget som ikke inneholdt egg eller fløte, som jeg synes var helt utrolig god
Og denne superenkle oppskriften passer til dager da du egentlig ikke har lyst til å lage mat. Jeg har ikke våget å lese på flasken med sweet chilisaus for eksempel