Surkål kan lages noen dager før den skal serveres og oppbevares i kjøleskapet. Svoren kan du gjerne skjære av og steke under grillelementet i stekeovn, så den blir sprø
Syklet og gikk en tur med ei venninne i går, og det var ganske kjølig når sola forsvant bak en sky. Lagde deilige crispy blomkål m/ deilig spicy saus på lørdag, under finner dere oppskriften
Begge behovene dekker jeg ved å lage en kryddermarinade. Dette er nydelig kraft som kan brukes som sky akkurat som den er, eller saus og suppe om du jevner den litt
Kjøttdeigen er krydret med hjemmelaget krydder etter denne oppskriften. Skyr med skogsbær, mager kesam, mager cottage cheese og vaniljeproteinpulver, med sausav fun light med blåbærsmak
Det vil si at du fint kan lage kjøttkaker i brun saus med poteter og grønnsaker til familien. Pass på å lagre menyforslagene på mobilen med gratisappen Bloglovin HER
Det er ingen anbefaling eller tips fra min side, og jeg kunne ønske jeg hadde tid og mulighet til å lage meg store, fargerike og kreative salater til lunsj, men den tiden kommer tidsnok tilbake
Beklager hvis du synes det blir for personlig med spørsmål om vekt, men jeg lurer bare fordi jeg selv driver med en vektklasseiddrett og derfor ikke tør å drive med spesielt hard styrketrening i tillegg fordi jeg må holde vekta
Den er super på å gi tips på gode hverdagsmiddager som ikke tar lang tid å lage, og så har den i tillegg eget kapittel om helgemiddager - hvor jeg fant denne
Da barna var lagt var det bare å rydde vekk plastduken, sette på MIN musikk, tenne stearinlys og lage et bedre måltid til "forloveden" (og ja, der fikk jeg med den lille nyheten også)
Litt over halvparten avskyen er silt av og denne bruker jeg til å lagesaus. Surkål Rødkål Medisterkaker Roasted potatoes Ristede rosenkål med valnøtter og lynghonning Skysaus RibbeBåde medisterkakene, surkålen og rødkålen har jeg laget på forhånd slik at tiden jeg bruker på kjøkkenet på julaften bare skal være for kosens skyld