Lage saus av sjy and oppskrifter

Helstekt and er alltid godt!

Jeg bruker ikke alt fettet fra en and til andemiddagen, men fryser gjerne det som er igjen etter jeg har lagetsaus og poteter – det kan da brukes senere, enten for å gi god smak til sauser eller for å lage utrolig gode poteter
«Andenes makt». And til nyttår?

«Andenes makt». And til nyttår?

Dette skal vi lage en fantastisk rik, tradisjonell sausav. And er perfekt nyttårsmat, så jeg håper dette kan gi deg inspirasjon til å lage en god anderett til nyttårsaften
Sjølvaste ribba

Sjølvaste ribba

Surkål og raudkål er så lett å lage at det er nesten komisk. festmiddag, julegave, julemat, julemiddag, juleribbe, rødkål, ribbe, saus, surkål, svineribbe

Stekt and med svisker og epler

La anda hvile i åpen avskrudd stekeovn mens sausenlages. Fjern fettlaget på toppen slik at ikke sausen blir for fet