Lage saus av kylling sjy oppskrifter

Men hva kan jeg spise?

Men hva kan jeg spise?

uten nitritt (bacon kan man prøve å lage selv, ved å skjære tynne skiver av et stykke ribbe og evt. + Hjemmelaget er alltid best
Min søndagsmiddag

Min søndagsmiddag

I dag blir det en selvkomponert enkel middag som gjerne kan lages nesten ferdig på forhånd. Sjya som du stekte kyllingfiletene i tar du også å tømmer over i ildfastforma, dette gir ekstra god smak og ikke minst kan du bruke dette til en god saus/sjy til ferdig middagsrett
Hvitløkskylling

Hvitløkskylling

Denne oppskriften har jeg lagd for jerngryter ute, men den kan lett lages hjemme. Til saus. Hell avsjyen som er i gryta
Høsttallerken

Høsttallerken

Er du en av de som ønsker saus/dressing til kan du enten lage deg en hvitløksdressing av gresk yoghurt, presset hvitløk og litt salt, eller en brun sjysaus – bruk sjy både fra stekepanne og ildfast form og varm opp med litt buljong og maisenna
Vagabonde pakke, eller “Hobo pack”

Vagabonde pakke, eller “Hobo pack”

Først ville jeg lage noen kjøttboller av medisterdeigen jeg hadde igjen. Vagabonde pakke, eller “Hobo pack” som de kaller det i USA, er en perfekt måte å lage mat på uansett hvor du er, og når det er
KYLLINGBULGOGI

KYLLINGBULGOGI

Har du kyllingfileter i huset bør du lage bulgogi av dem neste gang. Legg kylling og ris på og bruk for all del den gode sjyen i stekepannen som saus
Hvitløkskylling

Hvitløkskylling

Denne oppskriften har jeg lagd for jerngryter ute, men den kan lett lages hjemme. Til saus. Hell avsjyen som er i gryta
Kyllinglår med lysegrønn potetstappe

Kyllinglår med lysegrønn potetstappe

Veldig kjekt, lite søl og det ble faktisk veldig god smak på kyllingen, den var akkurat passe stekt og sjyen som ble igjen i posen ble brukte jeg som saus