Slik lager du smørkrem. Blend bær og sukkerlake til pure. Mos bærene med stavmikser. I utgangspunktet var jeg på gyngende grunn, fordi bestillingen gjaldt laktosefrie produkter og speltmel, med unntak av sjokoladen
jordbærpureen til avkjøling mens du begynner å lage kaken. Lag så en "demning" av frosting rundt kanten av det første kakelaget, slik at ikke vaniljekremen skal renne ut
Først lager du fyllet, det skal stå i fryseren og bli kaldt. Kjør jorbær, cashewnøtter i en blender til en pure, tilsett agavesirup og vaniljepulver og kjør det godt sammen
Som jeg har nevnt tidligere synes jeg det er veldig spennende å lage kaker som er litt anderledes. Blend så rødbeten sammen med rismelken til det blir en tykk pure
Denne smoothie bowlen er enkel å lage, smaker super godt og er en super måte å starte dagen på. Denne smoothie bowlen inneholder blant annet jordbær og chiafrø
Først laget jeg små porsjonsnøttebunner. Bløtlegg gelatin mens du varmer opp halvparten avpureen. Hell dette over den kalde bærpureen, la alt kjølne til det er mulig å blande med pisket krem
) (Men hvis du skal lage en kake med lokk så er den ikke så verst med MMF heller, altså). Bruk enten bare bringebær - som meg - eller ha en blanding avbringebær og skogsbær