Pavlovalages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere lagetMidtsommerpavlova på denne måten. Det er imidlertid intet i veien for å lage en større versjon
Pavlova kake for meg var bare en kake jeg har sett mange lage for 17. mai og poste ut bilder av. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
Kombinasjonen marengs, sitron, krem og mandler så jeg Nigella lage i et program her om dagen. Pavlova med appelsin- og sitron curd – når kaka blir så god at mannen tar den med på trening…
Planen var å lage en Pavlova med sjokolade i selve bunnen. Denne kan godt lages dagen i forveien, så slipper du å trippe foran kjøleskapet mens den avkjøles…
Dette er en sikker vinner på kakebordet og det beste er at den er ikke vanskelig å lage. Pavlova love. Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt
Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Ville prøve med på marengskaken Pavlova. I går hadde vi voksen bursdag her i huset. Vi hadde gjort i stand til pølsefest og kaker, ordentlig barnebursdag
Etter siste Pavlova, foreslo mannen i huset at jeg kunne lage en med det norske flagget på. Jeg doblet oppskriften jeg har på Pavlova med bringebærkrem
Med litt lemoncurd på pavlovaen tar du den gode kaka til nye høyder. 6 ss Lemoncurd (kan kjøpes på glass eller lages selv). 6 ss Lemoncurd (kan kjøpes på glass eller lages selv)