Den blir opprinnelig lagetmed lammekjøtt, men jeg synes den er vel så god med oksekjøtt. Hvis du vil lage retten i vanlig kjele, finner du oppskrift her
på bildet ovenfor serverte jeg steken med mandelpotet-pure/mos, wokede grønnsaker (gulrot, sellerirot og squash) og som en liten avslutning toppet jeg det hele medhjemmelaget tyttebærpure
Og jeg har latt meg inspirere til å lage Brunkål og flæsk, en klassisk, dansk husmannsrett. Mannfolket har endelig klart å overtale meg til å se på Matador – som er Dansk Radios mest sette program noensinne
Osmansk gulasj blir lagetmed lam eller oksekjøtt. Legg tomatene over i en bolle med iskaldt vann. Retten inneholder også sopp, tomater, aubergine og tyrkisk paprika -BIBER
Da kvelden kom stod det en skål med deilige røde paprikaflak foran meg og ved siden av den igjen ennå en skål, eller dip som var laget av yoghurt, paprikapulver og hvitløkspulver
Lapskaus med byggryn. Tips. Enkelte liker å tilsett byggryn i ertesuppen. Se mer. 1 ½. dl byggryn. 350 -450. g kjøtt benfri høyrygg, men kjøtt av lam og vilt, eller salt kjøtt kan også brukes
Kraft er grunnlaget for enkel og velsmakende matmed store helsemessige fordeler. Med god, hjemmelaget kraft for hånden, trenger du ikke streve, men tro meg, det er noen fallgruver underveis i prosessen