For å gjøre det lettere for seg selv, bør man legge en bit med plast eller matpapir som er akkurat litt større enn det krysset man har tenkt til å lage, oppå kremen før man ruller over marsipanen
marsipankaker smaker som oftest best etter at de har fått stått en stund, gjerne over natten, da saft har trukket seg inn i bunnene og kaken i seg selv har blitt mer saftig
Fikk i oppdrag å lagemarsipankake til en konfirmasjon - og det gjorde jeg jo. Det kan være lurt å lage noe av pyntet på forhånd og oppbevare det i plastbokser i kjøleskapet
Ha vaniljekrem, bringebærsyltetøy og krem mellom lagene. Viktig at det er for stort, slik at det skal gå å legge det pent over kaka, selv om det blir en del marsipanrester til over da
Selv om denne kaken er laget uten egg er den utrolig saftig og god på smak. I helgen var jeg så heldig at jeg fikk lage bursdagskake til en gutt som fylte ett år
Legg det øverste laget på. Jeg har gjort klart og handlet inn, og selvfølgelig bakt en kake. Ha et tykt lag med vaniljekrem på den nederste delen, men ikke smør det helt ut i kantene, da det vil tilpasse seg av seg selv når du legger på det øverste
Saken er den at min far er veldig stolt av sin marsipankake, slik han pleier å lage den. Mens kaken steker kan du lage bringebærsausen, eller bringebærcoulis som det så fint heter på fransk
Gjør klar vaniljekremen (bruk ferdigkjøpt eller se oppskrift på hjemmelaget vaniljekrem). Vaniljekrem, sjokoladekrem og pisket krem er til sammen nydelig i denne marsipankaken
Vi lager trøstesnacks, supersunne alternativer som ser latterlig innbydende ut for det, marsipankake til jobben, saftig julebrød, kringle, eplekake, karamellpai, cupcakes til venninner og så videre