Du kan bruke kjøpt tyttebærsyltetøy, men hjemmelaget er mye bedre. Hvis du bruker litt seigt kjøtt, så kan du la dette koke tilkjøttet begynner å bli mørt
Den første er å fortsette å koke inn kraften til den blir tykkere, en enklere sak er å blande inn litt maisenna, men min favoritt er å lage en meljevning (roux) som brunes
kommer du hjem til en deilig duft og en varm hjemmelaget middag. Med en crock-pot kan du lage deilig og smakfull slow food av ferske og ekte ingredienser,
Jeg brukte ytrefilet og grønnsaker som trenger kort steke/koketid så den er rask og lage. to timer tilkjøttet er mørt og tilsette squash, paprika og mais helt mot slutten av koketiden
Når du lager lys kraft, skal kjøtt og bein rett i gryten, til brun kraft brunes kjøtt/bein først,. Europeisk kraft på tradisjonelle oppskrifter har synergisk umami, og lages av protein fra fugl, fisk, grønnsaker, eller kjøtt
Paradoksalt viser det seg at nettopp gammal geit er grunnlaget frå dei aller beste spekepølsene som finns her til lands, dei som er lagd av legenda Magnhild Dyrdal
Du kan du lage den selv, hvis du har chili, sitrongress, soyaolje, galangal, salt, sjalottløk,. God, smaksrik wok med mørthvalkjøtt, aspargesbønner, rødløk og frisk basilikum