Jeg bestemte meg kjapt for å lage den og dele oppskriften med dere. Visp kremav sukker og kremfløte. Når kokosmarengsen er ferdig og avkjølt har man først eggekrem på kaken, deretter sviskekompotten og tilslutt krem på toppen
Idag laget jeg fyllet med mandelfyll og krem. Idag er det fastelaven, og i den anledning jeg laget noen fantastiske boller som både er glutenfri, laktosefri og sukkerfri
♥ Sett bunnene i kjøleskap mens du lager resten av desserten. Her kommer oppskrift på Oreodesserten jeg laget til julebordet vi hadde med MUM photography på torsdag
Kaken består av flere lag, men den er ganske enkel å lage. Den bør lages dagen før den skal spises. Pisk kremfløten til krem og vend forsiktig inn osteblandingen
Ett par dråper stevia med smak (hasselnøtt, sjokolade eller vanilje&krem). Jeg brukte havrefløte. Sjokokade er et sjokoladepålegg som lagesav kakaobønner og karamellisert sukker
Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Mens kaken avkjøles, lager du resten av tiramizuen. Vi har allerede planlagt at vi skal lage tiramizu. Fordel halvparten avmascarponekremen over kjeksen