Hjemmelagde karbonader er noe som du helt sikkert klarer å lage selv. Lager du noe som er veldig tynt, så går det unna på kortere tid, og kanskje litt høyere temperatur
Grønnsaker bakt i ovn med god olje og krydder smaker så utrolig godt at du egentlig har nok med bare grønnsakene til middag, men i dag har jeg også laget noen saftige karbonader, og topper det hele med en god dressing
Når man først tar seg tid å lagekarbonader, kjøttkaker osv. kan man like godt lage så mye at man har en hjemmelaget middag i fryseren til en annen dag også
Karbonader. 1 ss olja eller smör500g karbonadedeg1 lök1 ägg1/2 dl kallt vatten2 tsk potatismjölsaltpeppar2 tsk vitlökspureHacka löken fint och blanda alla ingredienser till karbonaderna i en bolle. 1 brödskiva1/2 löksmör (kan bruka laktosfritt)salladTomatRosta brödet i ugnen samtidigt som karbonaderna på ca 180 grader
Kluet er å lage en stor porsjon med karbonader når man først er i gang og putte noen i fryseren så har du alltid det som skal til for å lage et raskt og skikkelig godt måltid