Når man først tar seg tid å lagekarbonader, kjøttkaker osv. kan man like godt lage så mye at man har en hjemmelaget middag i fryseren til en annen dag også
Karbonader. 1 ss olja eller smör500g karbonadedeg1 lök1 ägg1/2 dl kallt vatten2 tsk potatismjölsaltpeppar2 tsk vitlökspureHacka löken fint och blanda alla ingredienser till karbonaderna i en bolle. 1 brödskiva1/2 löksmör (kan bruka laktosfritt)salladTomatRosta brödet i ugnen samtidigt som karbonaderna på ca 180 grader
Kluet er å lage en stor porsjon med karbonader når man først er i gang og putte noen i fryseren så har du alltid det som skal til for å lage et raskt og skikkelig godt måltid
Du kan godt lage kjøttkaker eller karbonader om du ønsker det. Skal man ha noe ferdiglaget inneholder det ofte glutenholdig mel, eller så er det egg i produktet
Men du KAN lage dem enkelt selv og. Bruk kjøkkenmaskin og kjør temperert kjøttdeig og salt (med K-krok på kenwood)Ha i resten av ingrediensene, utenom melken
Det var pålegg, pølser, karbonader, ost, granola, nøtter, smør og masse digg. Jeg var så heldig å vinne en hel pose full av Berit Nordstand sine flotte produkter