Lage karamell med brunost oppskrifter

Oppskrift: Sukkerfri karamell fugde

Oppskrift: Sukkerfri karamell fugde

På lørdag prøvde eg og lage sukkerfrie sunne karameller. ) Det vil sei at eg i fred og ro kan snart lage meg ein lunsj
SAFTIGE PANNEKAKER

SAFTIGE PANNEKAKER

Da laget jeg naturligvis det når jeg kom hjem. -Mandelmel -Kokosmel -Havremel -Fibersirup -Sukringold, sukrinmelis, sukrin -Bakeprotein -Kakemiks -Cake in a cup med sjokoladesmak eller sjokolade og karamell er ingredienser jeg alltid må ha i skapet
Eplelapper

Eplelapper

Serveres nystekte med is, krem, honning, karamell, epler, kanel, mandler eller hva du måtte ønske. Det var også godt medbrunost på disse
HaPå

HaPå

(Så godt at jeg staks måtte lage to til, i tillegg til at det igjen satte meg på ideen som ble til den påfølgende oppskriften
Dansk DNA… Og digg morgenmad.

Dansk DNA… Og digg morgenmad.

Det er rett og slett rugbrød som har blitt til overs som man lager et slags mueslidryss av. Litt karamell/ nøtteaktig i smaken, pakket med sunne saker og alvorlig velsmakende på yoghurt naturell og gjerne  med noen bær på siden
«Norsk klassiker» med en ny vri

«Norsk klassiker» med en ny vri

det er faktisk kun i Norge man får kjøpt denne «rare» osten, som smaker som karamell. Hva er vel mer norsk enn Vaffel medbrunost og syltetøy
Norsk ost og øl i verdensklasse

Norsk ost og øl i verdensklasse

Den beste brunosten er selvsagt lagetmed geitemelk, for det lille ekstra. Der munkene konsentrerer seg om å lage én eneste perfekt ost, hadde hun et større repertoar av både ferske og faste oster
Ferieminner fra Spania

Ferieminner fra Spania

Nå ble vår versjon av dette litt større enn at den kunne spises i to jafser, men konseptet tok vi med oss som inspirasjon da vi laget en miniburger av brioche med pulled hjort (i anledning jaktsesongen), tyttebærrømme, revet brunost og kantareller
Nostalgisk multedrøm med hvit sjokolade

Nostalgisk multedrøm med hvit sjokolade

Sukker smeltet til karamell. Finrevet brunost. Her har du oppskriften på Nostalgisk multedrøm med hvit sjokolade, som Camilla Johansen lagde i sjette episode i den andre sesongen av Hele Norge baker
I DAG

I DAG

Jeg har en boks med MyoProtein som står hos min mor, slik at jeg alltid kan lage meg proteinkaffe når jeg er på besøk