Jeg lagergrøt både imikro og i kjele på ovnen, kommer litt an på hva jeg skal ha i. Ofte har man slanter av fryste bær i fryseren, ikke nok til å lagesmoothie av, så der ligger de
Det går egentligikkje an å beskrivekorleis denne smaker, men det blir en slags god blanding mellom havregrøt og rømmegrøt, litt etter kva variant man lager
Lager en karamellaktig, gyllen og god smak i bakst og desserter. FiberSirup Gold er et sunnere alternativtilhonning og sirup, og er ideelli te, over pannekaker, yoghurt, grøt, bær, is og desserter
Havregrøtlaget av fiberhavregryn (kjøpt iSverige) + vann. Jeg lager meg fortsatt jevnligiskaffe, men jeg vil tro det vilbli mer og mer varmere varianter fremover
Men jeg foretrekker likevel å lagemin egen grøt fra bunnen av. Jeg har ofte havregrøttil frokost og da er jeg avhengig at det går litt fort så jeg bruker mikroen, men det er sikkert mange som foretrekker å koke den i en kjele