Når jeg først fikk høre om proteinbarer laget av tørket og krydret kjøtt ble jeg skeptisk. Ikke akkurat det samme som proteinbarer laget av sjokolade, men til gjengjeld så er disse relativt bedre på innhold
Når du gjør det, så trekkes kollagenet ut, og du sitter igjen med kraft rik på gelatin. Synes du smaken er rar, så bland det inn i all slags mat du lager
Mange nordmenn børster rusten av grillen i disse dager, det lukter grillpølser i hele nabolaget. Når jeg har så godt kjøtt, gjør jeg marineringen enkel
Cipriani serverte henne en cocktail, og et kvarter senere disket han opp med en rett av papirtynne skiver av rå filet mignon og med en dressing laget av majones, sitronsaft, Worcestershiresaus, sennep, salt og hvit pepper
Denne gryta kan du lage hjemme med det kjøttet du liker. Svin, kylling, okse går sikkert også ann, men det bør kanskje være kjøtt som lett tar til seg smak fra marinader
Den er kjempegod når du skal lage pizza med tomatsaus, ost og grønnsaker/ kjøtt på toppen. De slutta å lage den for noen år siden, og jeg savner den veldig
Skal du lage boller, rull deigen i hendene til kjøttkaker og klem dem litt flate. Spennende smakssammensetninger, enkelt å lage og innafor på sunnhetsskalaen
Men det er vanskelig å spise koreansk ute uten å helle i seg hva som føles som en god halvkilo sukker, og det blir det bare hjertebank og hodepine av, så det er like greit å lage en sunnere versjon hjemme