Ved å bruke fete meieri produkter blir baksten mye mer mettende og med mye mer smak. God morgen og god lørdag alle sammen♥Dagen idag startet med ei styrkeøkt på Elixia, sammen med min kjære storesøster
Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var
Hjemmelaget ciabatta til søndagsfrokosten. 12. 03. 2016 kl. 19. 58 i. mat. 8 kommentarer. Hei. Ciabatta er kjempegodt, og hjemmelagede ciabatta er enda bedre
Saftige rundstykker laget med kulturmelk. 20. 08. 2016 kl. 18. 47 i. Frokost / kveldsmat / lunsj. 2 kommentarer. Jeg hadde 1 liter kulturmelk stående, og selv om boller, lapper og vafler kunne vært veldig deilig en lørdag, så fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på rundstykker
(Vi bruker “Primo” fra Rema1000, litt dyr, men vi har prøvd så mange oljer og har kommet fram til at vi liker denne best på smak i både dressing, bakst og middagsretter
4 middels store egg 2 godt modne bananer cirka 50 gram havregryn 2 ss mager kesam (gjør bakst og pannekaker/lapper saftigere pluss at det bidrar med ekstra protein) 1/2-1 ts salt 1/2 ts bakepulver (kan sløyfes, men gir lappene litt mer "fluffy" konsistens) Kardemomme og kanel Jeg slengte alt oppi blenderen og kjørte til det ble en glatt røre før jeg stekte små lapper i stekepannen sammen med litt smør
Norges beste bakst skal kåres i år, og som i fjor og året før skal jeg delta ~blir superglad hvis dere vil stemme på meg ❤ For å stemme gå inn på lenken og trykk på hjerte – du kan stemme en gang pr dag – og fra PC, mobil m