Finværet på lørdag ga oss mulighet til både å plukke sopp og fiske abbor. Når vi som torpare skal ta i mot besøk, tenker vi svensk mat, men hva er egentlig typisk svensk mat
- og i år er valentinsdagen på en lørdag, så da kan vi slå litt ekstra på 'stortromma'. 30 minutter før maten skal serveres setter du ostesufflé og asparges i ovnen. ¸✿✿ 30 minutter før maten skal serveres setter du ostesufflé og asparges i ovnen
Tusen takk til Mathallen og Matbloggsentralen for en herlig lørdag. barn, voksne, hobbykokker, stjernekokker, noviser og nysgjerrige gjester skal alle kunne finne noe de liker
Lørdag ble en travel dag, i hvert fall etter A dro avgårde med bestefar. Det er mange som velger frityrkokeren, men jeg foretrekker de slik, er ikke så glad i frityrstekt mat
Vi såg den vakkre kirkegården og vi handlet litt lokal mat. Vi var på portvin- og sjokoladematchning med Fran Bigelow på ettermiddagen når vi var tilbake på skipet og vi spiste middag sammen med Ali i sjømatrestauranten Le Marche
juli, lørdag om TO UKER. Både mat og dessert. Vi skal ha indisk mat, laget av en dyktig kokk. Det er kun jeg og Linda i bryllupet som ikke spiser kjøtt, og Åsmund er veldig glad i både kylling og lam i indisk mat, så derfor ble det sånn