Dryss på mais, hakket løk og kyllingpålegg i strimler. Grovhakk løken. 1 dl melk- 1 ss smør - 1 sjalottløk- 3-4 sneier med kyllingpålegg- en håndfull mais- salt og pepperSlik gjør du. 1 sjalottløk
Tilsett smør og løk i pannen og mykne på svak varme. Tips i mais og stek i et par minutter mer. 2 hakkede løk. 650g mais (bruk hermetisk, drenert, eller frosne). 2 hakkede løk. 650g mais (bruk hermetisk, drenert, eller frosne)
Hell av kraften/vannet på mais og bønner og ha disse i kjelen med grønnsakene. 1 stor løk, grovskåret. 2 hvitløkfedd, finhakkede. 1 bunt vårløk i skiver 1/2 cm. 1 boks maiskorn (140 g). 1 stor løk, grovskåret. 2 hvitløkfedd, finhakkede. 1 bunt vårløk i skiver 1/2 cm 1 rød paprika i terninger 1 cm 2-3 ss olje til steking. 1 boks maiskorn (140 g)
Du kan også lage dette som risotto, surr maisen i smør, suppler med løk og selleri, ha i ris, kvitvin og kraft, og så rører du inn vårløk, parmesan og endå litt smør til slutt
Tilsett mais, hvitløk, Bayou blast krydderblanding, salt og cayennepulver og la dette koke opp. Ha i løk, paprika og selleri i kasserollen og la det steke til løken er lett gyllen og paprika og selleri er mykt
Stek skinkebiffene i litt smør og legg skiver av mais på stekepannen slik at de får litt brunfarge. 1 - 2 maiskolber. 1/4 hakket løk. 1 fedd finhakket hvitløk. 1 - 2 maiskolber. 1/4 hakket løk. 1 fedd finhakket hvitløk
2 løk, 1 hakket, en kuttet i båter. 340 g kan mais, skylles og drenert. Sett kylling, løk kiler og paprika i en stekegryte eller ildfast gryte, deretter kaste med 1 ss olje og barbecue-saus. I mellomtiden, varme 1 ss olje i en middels pan, deretter myke opp hakket løk i 5 minutter. 2 løk, 1 hakket, en kuttet i båter. 340 g kan mais, skylles og drenert