Denne suppen er smaktilsatt med typiske thailandske noter som sitrongress, galangal og kefirlimeblad, som kvikner opp kremet kokosmelk, og frisk limesaft og fiskesaus som balanseres mot hverandre
Tilsett kokosmelk, kyllingkraft, limesaft og brunt sukker. Mange har nok smakt suppen TomKhaGai på ferie i Thailand eller på asiatiske restauranter rundt omkring
adventstid, bagels, blåbær og kokosmelk smoothie, blåbær smoothie, chorizo, enkel julebakst, galangal, godt til jul, grove bagels, halvgrov paibunn, hjemmelagde bagels, hvordan lage bagels, hvordan lage grove bagels, indrefilet av kylling, Jesus, jul, julebakst, julebakst med barna, julekaker for de små, julestemning, kokosmasse, kokosmelk i smoothie, kylling og chorizo-form, kylling og kokosmelk suppe, kyllingfilet, lagtidstilberedt lam, lam, lammelår, lammelår med eksotiske smaker, langtidstilberedt lammelår, langtidstilberedt mat, mango chili lime salat, marokanskinspirert lammelår, marokoansk mat, mørt lammelår, ost, ost og skinke og purre-pai, ost og skinke pai, pai, paibunn, pizza, pizzasnurrer, pizzasnurrer med kjøttdeig, pizzasnurrer med kjøttdeig løk og salami, potet, purre, søtpotet, serinakaker, skinke, smoothie, stek, thai chili, thailandsk kyllingsuppe, thaimat, thaisuppe, tilbehør til lammelår, timian, timianmarinert kylling
Ha i TomKha soup mix og rør inn kokosmelk og kyllingkraft. Jeg er veldig glad i Thai mat, og noe av det beste jeg får er den spicy kyllingsuppa Thom KhaGai