Kyllingsuppe med eple oppskrifter

Kyllingsuppe med eple og karri

Kyllingsuppe med eple og karri

kyllingsuppe. Ikke la deg skremme av navnet eller den store spiseskjeen med karri som går med. Fres dette litt mens du skreller og deler eplet i terninger
Indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili

Indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili

Fres løken i stekepanna med rikelig olje. Riv eplet, gullerøttene og ingefæren. Mens "suppa" koker kutter du kyllingfileten i biter og steker dem i stekepanna - krydr med salt og pepper

Kyllingsuppe med karri og eple

Her en variant med kylling, karri og eple. Ha i boksen med tomat, fyll på med buljong. Grovhakk løk, kutt eplene i terninger
Thai kyllingsuppe med eple

Thai kyllingsuppe med eple

Fres løk og finhakket ingefær i en kjele sammen med krydder og soyasaus, tilsett også asparges, sopp og gulrøtter skjært i mindre biter
Kyllingsuppe med eple og ingefær

Kyllingsuppe med eple og ingefær

Smak til med karri, chili og sitrongress og la det småputre i fem minutter før du tilsetter kyllingen
Asiatisk kyllingsuppe :)

Asiatisk kyllingsuppe :)

med å kutte frukt og grønt i passelig biter, så er denne suppen perfekt til å spise på koreansk vis, med pinner og skje
Hot kyllingsuppe  som mamma lager den

Hot kyllingsuppe som mamma lager den

Smelt smøret med karri i en kjele, fres kylling, eple og løk i smøret og tilsett vann, tomater, buljongterninger og matfløten/kokosmelken
Kyllingsuppe med indiske smaker

Kyllingsuppe med indiske smaker

Ha i gulrøtter, epler og karri og la det surre et par minutter til. Server med godt brød eller nanbrød til
Hot kyllingsuppe

Hot kyllingsuppe

Her er oppskrift på en "hot" kyllingsuppemed gode smaker fra India. Nå som høsten er her med sitt kjølige drag i luften, passer det fint med en god, varmende og mettende suppe til middag
Kyllingsuppe med røde linser

Kyllingsuppe med røde linser

Spicy varmende suppe med innslag av syrlige epler gjør denne perfekt på en kald vinterdag. Indisk kyllingsuppe
Kyllingsuppe

Kyllingsuppe

Fres oppkuttet epler, løk, vårløk, hvitløk og chilli sammen med karri og curry til de får en gyllen farge