Det letteste er selvsagt å bruke kyllingfileter du slipper å skjære opp, men siden Stange leverer enten hel kylling, eller kyllinglår, så var valget enkelt for meg
Fyr i grillen, og finn fram kyllinglåra. Litt olje, salt og pepar. Kyllinglår er spesielt bra til å ha på grillen, fordi det ikkje tørkar ut på same måten som kyllingbrysta gjer når det blir varmebehandla
Jeg kunne jo valgt kyllingfileter stappet med vann og salt siden de faktisk blir saftigere men salt får vi mer enn nok av og det frister absolutt ikke å betale for vann
Vi spiste denne kyllingretten med ovnsbakt potet og grønnsaker i dag, men ris passer godt til og gjerne sammen med en god saus eller dressing smakt til med lime eller sitron
Server kyllinglår med ris, mango og soyasaus. Vi har Adams matkasse tre dager i uken, men da den ene retten denne uka var kyllinglårog pasta, fant jeg ut at jeg ville forandre på den
Serveres med risog «tomme gryter» garanti. Da er det bare å time koking av jasminris slik at den er klar når du planlegge å legge opp til forventningsfulle gjester