Kyllinglår og ris oppskrifter

Stekt ris med kylling

Stekt ris med kylling

Det letteste er selvsagt å bruke kyllingfileter du slipper å skjære opp, men siden Stange leverer enten hel kylling, eller kyllinglår, så var valget enkelt for meg
Grilla kyllinglår med karrisaus

Grilla kyllinglår med karrisaus

Fyr i grillen, og finn fram kyllinglåra. Litt olje, salt og pepar. Kyllinglår er spesielt bra til å ha på grillen, fordi det ikkje tørkar ut på same måten som kyllingbrysta gjer når det blir varmebehandla
Mandelstekte kyllinglår med mangosalat

Mandelstekte kyllinglår med mangosalat

Jeg kunne jo valgt kyllingfileter stappet med vann og salt siden de faktisk blir saftigere men salt får vi mer enn nok av og det frister absolutt ikke å betale for vann
Kyllinglår med sesam

Kyllinglår med sesam

Vi spiste denne kyllingretten med ovnsbakt potet og grønnsaker i dag, men ris passer godt til og gjerne sammen med en god saus eller dressing smakt til med lime eller sitron
Kyllinglår med jasminris, mango og soyasaus

Kyllinglår med jasminris, mango og soyasaus

Server kyllinglår med ris, mango og soyasaus. Vi har Adams matkasse tre dager i uken, men da den ene retten denne uka var kyllinglårog pasta, fant jeg ut at jeg ville forandre på den

Kyllinglår Tikka

Kok risen etter anvisning på pakken. Legg kyllinglårene i slik at toppene stikker opp av sausen. 6 stk grillet kyllinglår. 2 pose boil-in-bag ris
Indisk-inspirert kyllinglår

Indisk-inspirert kyllinglår

Skyll kyllinglårene, og legge de i bollen. Indisk mat er ofte sammensatt av mye krydder, og kan være både sterkt eller mildt krydret
Kylling med ris og ananas

Kylling med ris og ananas

En super hverdagsmiddag, rask og enkel, du kan bruke rester hvis du har, kyllinglår eller kyllingfilet
Østlige og spretne kyllinglår

Østlige og spretne kyllinglår

Serveres med risog «tomme gryter» garanti. Da er det bare å time koking av jasminris slik at den er klar når du planlegge å legge opp til forventningsfulle gjester

Koreansk sticky kyllinglår

Som tilbehør kokte jeg en ris med karri og gurkemeie. Kyllingfilet i ildfast formJerk-rubbed kyllinglårog fersken habanerosausDel på