Kyllingklubber steketid oppskrifter

Lønnesirupmarinerte kyllingklubber

Lønnesirupmarinerte kyllingklubber

Pensle gjerne med marinaden i løpet av steketiden. TINE Mediebank 1 kg kyllingklubber. 1. Finhakk løken og skjær noen snitt i kjøttet på kyllingklubbene
Kyllingklubber

Kyllingklubber

Pensle med resten av marinaden tilsatt litt salt og pepper under steketiden. 1. Smelt honning og rør inn vineddik, soyasaus, presset hvitløk og ingefær
INDISK KYLLING MED POTET OG TOMAT

INDISK KYLLING MED POTET OG TOMAT

Kyllingklubber trenger litt mere steketid. Om du velger å bruke kyllingklubber, kyllingfilet eller litt av begge er opp til deg

Kylling med smak av middelhavet

Ovnsform med kyllingklubber og lårfileter, milde gode middelhavs smaker og nydelig bulgur. Grønnsakene settes inn når det er 10 minutter igjen av steketiden til kyllingen
BBQ-saus til kylling

BBQ-saus til kylling

Saftige kyllingklubber med sprøtt skinn og en ordentlig klissete og smaksrik BBQ-saus. Krydre kyllingen med salt og pepper og grill den etter anvisningene på pakken (med kyllingklubber satset jeg på ti minutter på hver side)
Kyllingklubber i grillsaus

Kyllingklubber i grillsaus

Legg kyllingklubber i en smurt ildfast form. 1 pk rå kyllingklubber. Når det er igjen ca 10 minutter av steketiden, kan du pensle alle klubbene godt med grilloljen. 1 pk rå kyllingklubber
Kylling med Provencekrydder og sprøbakte poteter

Kylling med Provencekrydder og sprøbakte poteter

"Alle" sier at kyllingklubber/kyllinglår er så mye saftigere og smaksrike, men vi er ikke så begeistret for den delen av kyllingen, så da holder vi oss til filetene stort sett
Lønnesirupmarinerte kyllingkubber

Lønnesirupmarinerte kyllingkubber

Pensle gjerne med marinaden i løpet av steketiden. 1 kg kyllingklubber. Finhakk løken og skjær noen snitt i kjøttet på kyllingklubbene

Kyllingklubber på urterisotto

Pensle med grillsausen mot slutten av steketiden eller legg ferdig stekte kyllingklubber på grillen og pensle med grillsausen

Kylling tandoori

Vanligvis bruker man kyllingklubber eller lår til denne retten, men jeg hadde bare kyllingfilet som jeg skjærte i passe store biter