Pensle gjerne med marinaden i løpet av steketiden. TINE Mediebank 1 kg kyllingklubber. 1. Finhakk løken og skjær noen snitt i kjøttet på kyllingklubbene
Pensle med resten av marinaden tilsatt litt salt og pepper under steketiden. 1. Smelt honning og rør inn vineddik, soyasaus, presset hvitløk og ingefær
Ovnsform med kyllingklubber og lårfileter, milde gode middelhavs smaker og nydelig bulgur. Grønnsakene settes inn når det er 10 minutter igjen av steketiden til kyllingen
Saftige kyllingklubber med sprøtt skinn og en ordentlig klissete og smaksrik BBQ-saus. Krydre kyllingen med salt og pepper og grill den etter anvisningene på pakken (med kyllingklubber satset jeg på ti minutter på hver side)
Legg kyllingklubber i en smurt ildfast form. 1 pk rå kyllingklubber. Når det er igjen ca 10 minutter av steketiden, kan du pensle alle klubbene godt med grilloljen. 1 pk rå kyllingklubber
"Alle" sier at kyllingklubber/kyllinglår er så mye saftigere og smaksrike, men vi er ikke så begeistret for den delen av kyllingen, så da holder vi oss til filetene stort sett
Legg kyllingvinger og/eller kyllingklubber på ett stekebrett. Snu litt på potetene under steketiden. Pensle kyllingen godt inn med BBQ marinade på alle sider