Tilbehør. Oppskrifter. Kyllingkjøttboller i peanøttsaus. august 11, 20154 kommentarer. Denne oppskriften har jeg blitt inspirert til å lage etter jeg leste denne oppskriften fra Jo Cooks (som også har tatt bildet i dette innlegget)
Greske kyllingkjøttboller 2017-01-26 12. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 400 g kyllingkjøttdeig (eller annet) 6 fetaost-terninger 1 ss tørket oregano 1 ss spisskummen 1 ss paprikapulver 1 ts kanel salt og pepper 1 ss smør til å steke i 1/2 boks mager kesam 1/2 hvitløksfedd en skvis sitron 100 g (ukokt) quinoa (eventuelt ris eller annet) 1 frossen spinatpute (kan sløyfes) Tomater som tilbehør (kan også lages som tomatsalsa hvis ønskelig). 400 g kyllingkjøttdeig (eller annet) 6 fetaost-terninger 1 ss tørket oregano 1 ss spisskummen 1 ss paprikapulver 1 ts kanel salt og pepper 1 ss smør til å steke i 1/2 boks mager kesam 1/2 hvitløksfedd en skvis sitron 100 g (ukokt) quinoa (eventuelt ris eller annet) 1 frossen spinatpute (kan sløyfes) Tomater som tilbehør (kan også lages som tomatsalsa hvis ønskelig)
Kyllingkjøttboller med cottage cheese i sterk tomatsaus servert med appelsinsalat. Tilbehør. Reinstyrgryte kan minne om finnbiff, men her er det tilsatt både purre og paprika, og einebær og brunost kuttet ut
Spicy kyllingkjøttboller. Anbefalt tilbehør. Når det kommer til indisk mat er dette noe jeg uheldigvis til dags dato, kun har spist på de typiske norske «indiske» restaurantene
Bruschettaen ble servert med smakfulle kyllingkjøttboller , porsjonsomelett og tzatziki. Perfekt starter for å trigge smaksløkene og nydelige som tilbehør til annen salt og krydret mat