Snøen laver ned her hos oss i dag, så det blir innekos med en god kyllinggryte. Del sopp og stek den gylden i stekepannen, tilsett finhakket hvitløk og rosa pepper, la det surre et par minutter, hell over litt buljong, kok opp og hell innholdet i stekepannen over i en gryte
Stek bacon og sopp på samme måten, og til slutt lar du grønnsakene få surre på stekepannen til de begynner å få litt farge før du legger de også i gryten
Tilsett litt mer olje i stekepannen og stek grovhakket løk, paprika, sopp og hvitløk. Her har vi en fantastisk kyllinggryte Cacciatore som er ekte italiensk bondekost
Smør/olje til steking av soppen. Når du først lager en så god kyllinggryte er det lurt å lage dobbelt porsjon så kan du fryse ned halvparten, men da sløyfer du bønnene i den delen du fryser ned og tilsette de når kyllinggryten tines og varmes opp igjen
Stek bacon i litt smør slik at det blir pent brune og legg tilsides på et kjøkkenpapir slik at noe av stekefettet får renne av, surr løk og sopp i litt olje eller smør, og legg til sides, det skal bare surre litt, til løken blir blank og myk, og soppe faller litt sammen, tilsett stilkselleri de siste par minuttene
Kapp opp soppen og løken i skiver. Fyll den ildfaste formen med halve kokosmelken, og legg deretter i kyllingfiletbitene, soppen og løken og hell til slutt over resten av kokosmelken
Skjær opp soppen i skiver og finhakk sjalottløk og hvitløk. Ha litt mer olje i gryten og stek sopp og løk noen minutter, til løken er blank og myk og soppen har krympet en del
Hakk opp paprikaen, soppen, gulrota og løken. 1 stor sopp. 1/2 paprika 1 stor sopp. Denne gryten «fant jeg opp» da jeg bodde sammen med bestevenninnen min under studietiden