Dette er en deilig kyllinggrytemed fløte. For å lage denne trenger du. til 4 voksne. 5 kyllingfileter. 2bks matfløte/kremfløte eller lett matfløte (velg alternativet du ønsker)
Imorgen skal vi ha deilige kjøttboller med parmesan, langkokt tomatsaus og herlig pasta. Jeg er så heldig å være velsignet med en sønn som er like glad i mat som meg, og det er ikke uvanlig at han spør før han skal legge seg hva vi skal ha til middag neste dag
Kyllinggryten serveres med ris eller pasta og gjerne en salat. En kyllinggryte som passer både til hverdag og fest, alt legges i en gryte og kan lages helt ferdig på forhånd hvis du skal lage til gjester
Gryten kan spises som den er, men det smaker godt med ris eller pasta som tilbehør og det smaker nydelig med et godt brød til som focaccia eller nanbrød
Server medpasta eller bare godt brød til og en god hvitvin. Kyllinggrytemed estragon. Det er veldig greit med middager hvor alt er i en gryte eller form
Pastamed asparges og reker. Du kan også tilsette poteter og for eksempel paprika i strimler, som du steker sammen med kyllingen, før du tilsetter kraft og tomater
Server medpasta. Tilsett et jevnt dryss med salt og pepper, ta de ut av gryten og sett til siden. Skjær opp grønnsakene og ha i gryten med litt olivenolje og stek de til løken er blitt myk
Serveres med ris eller pasta. Tilsett eplebiter og la de få surre med. Dette er en av de beste kyllingretter jeg lager, den er også veldig rask å lage hvis du har et par stekte kyllingfileter i fryseren eller en ferdig grillet kylling, litt lengre tid trenger du hvis du skal steke kylling