Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen med stavmikser. Server med frisk koriander, mangochutney og ekstra yoghurt ved siden av
hakket rød evt grønn chili. Jeg er så heldig å være velsignet med en sønn som er like glad i mat som meg, og det er ikke uvanlig at han spør før han skal legge seg hva vi skal ha til middag neste dag
Denne kyllingggryta har jeg laget mange ganger - alltid med like stor suksess. KYLLINGGRYTE. Ha alt i en gryte sammen med rømme/creme fraiche, mango chutney, sennep og litt melk
Smak til med salt og cayennepepper. Kutt chiliene i samme størrelse og bland de to sammen. Vask vårløkene, kutt av den grønneste delen som kuttes fint og has i sausen sammen med paprika kuttet i terninger
Rull injeraene sammen med den stekte siden ut og server dem til kyllinggryten. Legg maten opp på tallerken med ett eller to halve hardkokte egg og injerabrød
Med denne gryta kan du ikke gjøre feil. Smak til med salt og pepper. Skjær cirka 6- 8 biter av kyllingen, og pass på at du får med deg rene stykker uten bein. Tilsett så løk, hvitløk, chili og litt olivenolje og la det surre litt sammen med kyllingen i gryta i cirka 5 minutter. 1 ts chilipaste. 1 ts chilipaste
Server gjerne gryteretten med ris og godt brød. Her har jeg funnet frem til en spicy og smakfull kyllinggryte som både er enkel å lage og veldig god - kan det bli bedre ♥