Legg deretter over brokkoli i mindre biter, rødløk, revet gulost og pepperoniskiver. Satser på at dette er siste rest av vinteren, så vi får bare ta det med godt humør
Ikkje minst er vi over halvveis i November og juletider nærmer seg med stormskritt. Her er det berre å bruke det man liker og har tilgjengelig - eg brukte denne gangen løk, rødløk, kålrabi, brokkoli, blomkål og paprika
Som tilbehør kan du variere med kokt ris, quinoa, bulgur, pasta eller bare godt brød. Variér andre grønnsaker som brokkoli, ulike rotgrønnsaker, poteter og gjerne et par sitronbåter
Thailandsk kyllingform – sunt, enkelt og uuuutrolig godt. Noen av dere har kanskje barn tilogmed. I min form er det champinjong, paprika og brokkoli, samt to skviste hvitløksfedd
#oppskrift #kylling #kyllinggryte #kyllingform #fløte Oppskrift. Her er det egentlig bare å bruke de grønnsakene du har liggende, og kyllingen kan gjerne byttes ut med kjøtt
Sil alle grønnsakene og væsken fra kyllingformen i en gryte og press på grønnsakene med en liten øse eller skje slik at du får med alle de gode smakene
Skjær poteter i tynne skiver, løk og brokkoli i biter. 4 kyllinglår3 gilde go og mager røkt kjøttpølse8 poteter1 brokkoli4 fedd hvitløk1 løk10 cherrytomater4 ss olivenoljesaltpeppertandoori kyllingkrydder. Krydre kyllinglårene med kyllingkrydder og stek de i ovnen på 175 grader i en time. 1 brokkoli
)Kan gjerne ha både brokkoli & blomkål i den ildfaste formen sammen med kyllingen. Legg disse i en ildfast form og krydre demSkjær opp bacon i biter, det samme med soppen