Å fylle kyllingfileter er alltid morsomt. Hva en fyller med kan en jo variere ut i fra smak og behag. Første jeg gjør er å gjøre klart det jeg skal fylle fileten med
parmesan og spekeskinke. Server kyllingbrystene med de stekte grønnsakene. Fersk parmesan. Bruk en ostehøvel og høvle tykke skiver parmesan over kyllingen
Pizza med mascarpone, parmesan og chorizo. Krydre kyllingfiletenemed kyllingkrydder og stek de med litt olivenolje i pannen til de er gyldne og fine på begge sider
Kyllingfiletmed spekeskinke og risotto er reneste festmiddagen som også kan lages til hverdags. Når du surrer spekeskinke rundt kyllingfileten får du en ekstra god smak og risottoen er prikken over i'en
Du kan servere det som en enkel rett, eller til kyllingfilet, storfe eller svinekjøtt. Legg biter av forntina ost/lys cheddar i panna og rasp over godt medparmesan
Hvis du ønsker kan du steke kyllingfilet i biter og ha til også. Dette er en enkel salat med revet parmesan, smakfullt bacon, sprø krutonger med hvitløkssmak og med den diggeste hjemmelagede dressingen