Jeg hadde gratengen som tilbehør til stekt kyllingfilet sammen med rødløk og paprika. Kok brokkoli- og blomkålbukettene i ett minutt slik at de ikke er helt harde når de settes inn i ovnen
Serveres med fløtegratinerte poteter, fersk asparges, blomkål og brokkoli. Ta en bit av fetaosten sammen med en neve spinat og mos det i foodprosessoren
Server retten med ris, poteter eller pasta, hvis du ikke ønsker lavkarbo-varianten. Del blomkål og brokkoli i buketter og kok bukettene i lettsaltet vann til de er møre, ca
Her kan du selvfølgelig bruke ferdig stekt kyllingfilet i biter. Ikke nødvendigvis supersunn med nazi regime, men andre middager enn del vi vanligvis har
Kyllingfilet*. Pass på at kyllingen er gjennomstekt før du strør ost over, for jeg fant ut at kyllingen var rå når jeg hadde stekt formen med ost og trodde at det var helt ferdig
Kyllingen stekes i biter og kryddres med masse karri. Blomkål. (Anbefaler denne fra iherb) Hell kokosmelk og vann over sammen med en halv kylling buljong
♦ Bre over kyllingkjøttdeig eller biter av kyllingfilet, krydre litt på toppen. Ikkje minst er vi over halvveis i November og juletider nærmer seg med stormskritt