Ovnsbakt kreolsk laksGratinert portobello fylt med kjøttsausDel på. Sett kyllingeniovneni ca. I en kjele med vann, legg oppi blomkål i buketter, grovhakket løkoghvitløk
Om du velger å bruke kyllingklubber, kyllingfilet eller litt av begge er opp til deg. Smør eiildfast form med et par ss olivenoljeog legg bønner, løk, tomat, hvitløkog halvparten av urtene i bunnen
håper den kommer seg med noen minuttertiliovnen. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingenrøringog styr over kasseroller, det er bare å sette iovnenog vente på at den kommer ut klar tilservering
Stek/brun kyllingfileti panne med smør. Det letteste er selvsagt å bruke kyllingfileter du slipper å skjære opp, men siden Stange leverer enten hel kylling, eller kyllinglår, så var valget enkelt for meg
Del kyllingfileten på langs og tre på grillspydet. Jeg ble selv overrasket over at det ikke smakte sterkere, men vi er jo forskjellige så det kan være lurt å starte littroligmedchilioghvitløk