Som denne kyllingfileten jeg laget her. Har du en ovn, bør du ha minst en ildfastform. Hiv det du vil ha oppiformen og sett det i ovnen til det er ferdig
Legg de deretter over i en smurt ildfastform. Legg kyllingfiletene mellom to lag Gladpack-ark. Det kan være lurt å la fileteneligge en halv timei romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes
plasser iildfastform og sett i ovnen sammen med grønnsakene. INGREDIENSER. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk
Ha dette over i en ildfastform og ha i de grønsakene du måtte ønske. Søndagsmorgen tok vi ut to kyllingfileter av fryseren før vi dro på møte iforsamlingenvi går i
Ta fram en ildfastform med god plass til både kyllingfileter og grønnsaker. Legg fileteni den ildfasteformen, salte/pepre oppå, og strø på tørket salvie eller legg på et helt salvieblad og deretter en skinkeskive