opprinnelig blåmuggost, her brukt jarlsberg. Skjær bacon og kylling i strimler/biter. Om det brukes blåmuggost kan den smuldres i store biter, hard ost kan skjæres i terninger
Deretter legger jeg over en hel kylling eller kyllingfileter og steker til det er ferdig. Ellers har jeg helt dilla på lomper med blåmuggost og honning akkurat nå
varm opp fløte og blåmuggost i biter, smak til med grovmalt pepper og ev litt presset sitronKok pastaBland den avrente pastaen med sausen og anrett oppskåret kyllingfilet over pastaen
Blåmuggostsaus. Legg en salvieblad på hver kyllingfilet og surr bacon rundt. Anrett kyllingfilet skåret i skiver på en seng av pasta , server med tomater
Du kan også snitte opp kyllingfileten og legge inn litt smøreost om du ønsker litt mer smak, vi brukte pepperost denne gangen, men har også brukt både paprikaost og blåmuggost tidligere med stort hell
Bank ut kyllingfileter med hånden. Mos blåmuggost med en gaffel og bland med lett crème fraîche. Strimle bacon og sprøstek det i en tørr, varm stekepanne