Kyllingboller med parmesan oppskrifter

Kyllingboller med melonspyd

Kyllingboller med melonspyd

Et dryss parmesan over til slutt – og nyt. Kyllingbollermed ris og melonspyd. Kyllingbollene er ganske enkelt kyllingkjøttdeig most til en deig sammen med et egg, litt bakepro og krydder (paprikapulver, chili, curry, oregano, salt og pepper) – deretter formet til store kjøttboller
verdens beste kyllingboller

verdens beste kyllingboller

De ble servert med søtpotetnudler og med litt revet parmesan, ristede sesamfrø og finsnittet chili over
Tinas supper

Tinas supper

Kastet meg derfor over KIWIbrosjyren med Tinas suppekjøkken. Parmesan på toppen hjelper også. Hovedkonklusjonen må bli at Tina godt kan jobbe litt hardere med smakene neste gang
Gratinert makaronigrateng

Gratinert makaronigrateng

Gratinert makaronigrateng med få ingredienser og lite arbeid. Strø parmesan over. Kok opp vann med litt salt, og ha makaroni oppi
47 og 48

47 og 48

Spicy kålsuppe medkyllingboller. Legg blandingen over fisken, topp det hele medparmesan og godt med dill

Caesarsalat med krydrede kyllingboller

Riv rikelig medparmesan, og bland inn caesardressingen. Parmesan. griljermelLitt olje til steking, for eksempel rapsoljeKyllingboller

Kyllingkjøttboller med spinat

Høres veldig godt ut med spinat, hvitløk og parmesan. Bland kyllingkjøttdeig med egg, vann,hvitløk, salt/pepper

Melonmiddag

Kyllingbollermed ris og melonspyd. Jeg har spist mye cantaloupe i det siste, så tenkte jeg kunne vise dere et par middagsforslag med denne deilige, oransje melonen full av A- og C-vitaminer