Kylling vårløk paprika aubergine oppskrifter

Bakt søtpotet med fyll

Bakt søtpotet med fyll

Annet fyll kan være mais, løk, stangselleri, paprika og bytt evt ut bacon med kjøttdeig, kylling - eller lag de kun som vegetar
Ratatouille!

Ratatouille!

Smaker veldig godt til både grillmat og til stekt kylling, kjøtt eller fisk. Ha i såfall gjerne oppi hakket grønn vårløk før servering

Paleo Challenge: JA / NEI mat i 30 dager.

Biff, lam, svin og kylling lever, okse og svinetunge. Artisjokk, asparges, rødbeter, paprika, brokkoli, rosenkål, kål, gulrøtter, blomkål, selleri, agurk, løvetann, aubergine, vårløk, grønnkål, kålrabi, salat, sopp, løk , persille, pastinakk, paprika (alle typer), gresskar, reddik, kålrot, tang, spinat, squash (alle typer), nyper og brønnkarse
Vegetarsmørbrød

Vegetarsmørbrød

Dette smørbrødet er likt som mitt kyllingsmørbrød, men jeg har byttet ut kyllingen med stekte skiver av aubergine og squash

Runde 6: Ukemeny og handleliste

Middag 1PannekakerMiddag 2Roastbeef med fransk potetsalatMiddag 3New york-style lasangeMiddag 4Aubergine RoyalMiddag 5Grønn risottoMiddag 6Kylling med rattouille  Middag 7Mant tager hva man haver pastaKomplett handleliste. Vare Antall Kjøtt/fisk Flatbiff 500 g Lammekjøtt 500 g Pepperoni, i skiver 125 g Kjøttdeig, av okse 250 g Kjøttdeig, av svin 250 g Kylling 1 stk Laks 250 g Grønnsaker Amadinepoteter 500 g Vårløk 1 bunt Rødløk 1 stk Sitron 1 stk Gulrot 1 kg Stangselleri 1 pakke Løk 5 stk Spinat 600 g Aubergine 4 stk Hvitløk 1 stk Squash 3 stk Paprika 3 stk Toamter 4 stk Krydder Salt 1 pose Pepper 1 pose Bladpersille 1 bunt Oregano 1 pose Meieri Smør 1 pakke Parmesan 1 stk Melk 1 liter Ricottaost 500 g Annet Olivenolje 1 flaske Dijonsennep 1 glass Store kapers 1 glass Grønnsaksbuljong 1 pakke Risottoris  1 pose Toamtpurre 2 bokser Hvetemel 1 kg Hvitvin 1 flaske Hakkedetomater 1 boks Kjøttbuljong 1 pakke Pasta 500 g Hva handlet jeg Vare Mengde Ca pris Pris Kjøtt/fisk Flatbiff 500 g 50 60 Pepperoni 1 pose 35 30 Oksekjøttdeig 250 g 25 21 Svinekjøttdeig 250 g 40 30 Lammekjøtt (reint) 500 g 60 77 Kylling (hel) 1 stk 50 50 Laks 500 g 50 37 Grønnsaker Poteter (små og fine) 1 kg 25 25 Vårløk 1 bunt 15 8 Rødløk 2 stk 10 9 Sitron 2 stk 10 5 Spinat 600 g 30 40 Løk 5 stk 15 8 Aubergine ( store) 4 stk 30 40 Stilkseleri 1 bunt 25 7 Squash 3 stk 25 30 Paprika 3 stk 25 17 Tomater 4 stk 15 17 Krydder Persille 1 bunt 15 10 Dill 1 bunt 20 10 Meier/ost Melk 1 l 15 13 Ricotta 1 beger 30 28 Parmesan 1 stk 40 40 Fløte 3 dl 15 15 Annet Egg 6 stk 25 25 Dijon sennep 1 glass 25 15 Kappers 1 glass 25 20 Hermetiske tomater 2 bokser 20 14 Tomapurre 2 boks 15 14 Risottoris 30 23 SUM 875 738 500 g

Rester og restepai

Brokkoli, asparges, poteter, løk, purre, vårløk, blomkål, gulrot, paprika, ssquash, aubergine, tomat, pølsebiter, bacon, skinke, kylling, kalkun eller hva du nå måtte ha liggende