Kokt, fylt kylling med pesto og urter, du kan bytte ut fyllet med det du vil ha. I tillegg til dette hadde jeg salat av forskjellige tomater (jeg dyrker mine egne tomater i alle varianter - anbefales, men du kan godt bruke bare vanlig rød) og agurk, ramsløkspostei og en enkel guacamole av avokado , litt sitron og pepper
Den første lunchen min måtte bli Souvlaki – små grillspydbiter av kylling, svin eller lam, marinert i olivenolje og sitron, servert med nybakt pita, tzatziki og gresk salat
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Eg brukte kalkun, men du kan like gjerne bruke restar av ein kylling. Skal du servere det som tapas, så legg små, rista loffskiver i ei korg og ha salaten i ei skål, så kan gjestane sjølve legge salaten på toasten
Krydre med salt og pepper og brun kyllingbryst i stekepanna i olje. Det er ganske genialt å servere tapas, og da kan du bruke flere av oppskriftene, eksempler her er å lage marinerte oliven, marinert fetaost og marinert paprika, i tillegg til at du steker kjøttbollene med chili på trepinner, og lager marinerte reker
Kyllingrullene kan fint serveres som en del av en tapas. Kjøttboller med chili*Scampi med sweet chili*Tomatfylt kylling*Svinefilet med spekeskinkePai med spinat, paprika og løkOvnsstekte totenpoteter*Kikert og avokadosalatFalaffelGrønn salatTomatsalat*Tomatsalsa*Appelsinaioli*UrterømmeFoccaccia*Noen av oppskriftene har jeg laget tidligere, mens en og annen rett var helt ny