Chicken Satay. Saus/marinade. Spennende kyllingrett med masse gode asiatiske smaker. Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj
Satay saus. Marinade. 4 kyllingfileter. Skjør kylling i biter på 4x4 cm og legg i marinade ca en time sammen med svinekjøttet. Tilsett litt sukkerkulør for å få en lys farge, tilsett marinaden og 4 ss sataysaus. 4 kyllingfileter
Rør sammen alle ingrediensene til marinaden og hell halvparten av denne over kyllingspydene. Marinade. Kyllingsatay smakte jeg for første gang for rundt åtte år siden
Start med å legge kyllingen i marinaden noen timer på forhånd, eller over natta. Thailansk mat er for å deles så serverer det derfor på et stort fat, med grønnsaker og nudler( nudler til de som spiser det i familien) og kyllingspydene øverst
Sesamolje – Gir en skikkelig god «asia-smak» til forskjellige diper, supper og feks kyllingsatay. Teriakisaus - brukes i wok, marinader, supper og diper
Knallgod satay inspirert rett, med en himmelsk salat med smaker fra thaikjøkkenet. Marinade. Ha i peanut smør, marinaden, limesaft, kokosmelk og sukker