Helstekt kylling på en seng av grønnsaker, er alltid godt. I denne oppskriften valgte vi en ferdig marinert kylling, med franske urter – det ble en vellykket variant
Ha i sennep og bunten med krydderplanter (bind sammen salvie og timian med bomullstråd). Sviddå ristet av forundring, men mest av glede, da det ble klart at en hel kylling skulle mørnes med en skikkelig langtur i bassenget
Rør inn smør, parmesan og salvie. Litt revet salvie. 7-9 dl kyllingkraft eller buljong. Smørfres løk, hvitløk og sopp i en vid kjele til det er gyllent
Vi lager alltid kyllingsaus til ovnsstekt kylling på den måten, med kraft og fett fra stekeformen. Jeg har i tørka eller fersk salvie mens jeg surrer løken, synes det gir fantastisk god smak
Så har du kyllingen tilbake, rør inn mel og Cajun krydderblandingen og stek litt til. Tilsett så tomat, kraft og salvie-kok opo, og reduser deretter varmen
Denne er selvsagt best om du bruker en god hønsekraft/kyllingkraft. Ha oppi salvie og gressløk. Også må du ikke være redd for at det blir mye grønnsaker og kylling oppi
Fisken smaker best når den kommer fra fiskedisken, hvis du ikke fisker den selv da Ved å alltid ha kjøtt, kraft, kylling eller fisk i fryseren og grønnsaker i kjøpeskapet er det lettere å planlegge middagen
2 fedd hvitløk1 bunt salvie (veldig godt til kalv, kylling, lyst kjøtt etc)1 løksalt/pepper2 egg2 brødskalker (kan bruke kavring som jeg ikke hadde)Dette knadde jeg inn i 500g kalvekarbonadedeig, og formet til 6 store karbonader