Idag ble det tynne kylling filet med thai wok, sursøtsaus og ris. Lam og kyllingretter. Sausen var sinnssyk sterk, så den må vannes mer ut neste gang, guttene synes den var god på smak, men ALT for sterk, mor delte nå denne meningen, men vi var alle skjønt enige om at hvis far i huset hadde Vært hjemme, ja da hadde han syns den var perfekt
Har du smakt "kylling"bitene fra Astrid och Aporna enda. Server gjerne med litt ris. Her har jeg laget en rask og enkel sweet and sour-saus, en sursøtsaus som løfter en hver wok
Her friteres det PerkedelHer lages sausen til kyllingen. Semur Ayam - Stekt kylling. Den servers på varm ris, litt ekstra sauser er satt frem og med ett ekstra dryss med ferske selleriblader blir den ekstra god
Serveres med ris og «tomme gryter» garanti. Kyllinglår sous vide med sursøt plomme- og appelsinsaus. Denne retten har en østlig orientering og da spesielt med sausen …
Til hverdags pleier jeg å servere sausen med ris, wokede grønnsaker og vanlig kylling, men om man vil gjøre litt mer ut av det, kan man også frityrsteke kyllingen
Server sausen og de frityrstekte kyllingbitene sammen med jasminrisen. - jasminris. Vi har testet ut en del oppskrifter på kylling i sursøtsaus her hos oss
Denne middagen kan du gjøre litt ekstra fancy med å lage en vollgrav av ris rundt hele tallerkenen, så ha kyllingen i sursøtsaus inni vollgrava som på bildet under
Husk også å koke ris slik at den er ferdig når resten er klart for servering. Nå velger du selv om du vil servere saus og kylling hver for seg eller legge kjøttbitene oppi sausen