Og nesten søtlige erter som gir et friskt popp i hver eneste munnfull. Alt du trenger er en god porsjon tyrkisk ris ved siden av, og middagen er sikret på maks
Kokt ris smaker godt til denne gryten, men pasta passer også godt. Når kyllingen er nesten ferdig tilsetter du chorizo pølsen og lar den få surre med et par minutter
Selv om kilder forteller meg at tarka dhal egentlig er en vegetarrett som kan spises som den er, føler jeg for å lage noe med linser som tilbehør i stedet for ris
Kutt kyllingen i biter og stek i panne. Server suppen med ris eller brød om du ønsker. Ha i grønneerter, varm opp og kjør til en glatt konsistens med stavmikser
Brun kyllingbitene og krydre med salt og pepper. Tilsett risen og la surre med til risen er blank. Legg flådde tomater i båter og grønneerter i gryten og vend lett om
Denne gangen brukte jeg rød fisk, men sist hadde jeg torsk i biter, sei, steinbit, scampi kylling, svinekjøtt og lammekjøtt alt vil gå til denne risottoen