Surr løk og hvitløk et par minutter i olje på stekepannen og tilsett vårløken og hell over fløte. Har du ikke ananas, kan du bruke litt rosiner, det søte er godt til kylling og ris
fløte. Bakte foccatia som jeg tidligere har lagt ut oppskrift på. Kyllingfileten delte jeg i strimer og la den i marinade et par timer før den skulle stekes
Server med pasta, ris eller ovnsstekt potet. Mest kyllingen steker, ha paprika, hvitløk, urter, fløte, salt og pepper i en foodprosessor og kjør til en glatt blanding, det går også fint å bruke en stavmikser
Server med nanbrød eller kokt ris og nyt. Tilsett rømme og fløte, og bland sammen. Hvis du vil ha ekstra saus i retten, kan du du øke saus oppskriften med halv, dobbel kan bli for mye
Serveres med Ris og gjerne noe godt nanbrød. eventuelt erstatt noe av vannet med fløte. Hei, hvis jeg skulle doblet oppskriften ville jeg nok brukt mindre vann enn det dobbelte ja
Server med ris eller potet. Fløtesausen. Løsne skinnet på kyllingen slik. Jeg foretrekker råstekte poteter ved siden av, men ris eller kokt potet fungerer like godt
Server med ris, mangichutney og raita. Etter å ha vært veldig fornøyd med at jeg lagde Chicken Vindaloo i forrige uke, så prøver jeg meg nå på Kylling Tikka Masala
Jeg serverte med ris og bakte tomater, men du kan også servere med pasta og en frisk salat. Spinat og kylling er en kjempegod kombinasjon, og fløten tilfører den ekstra fylden og sødmen som gjør dette til en fantastisk middagsrett