Kylling pesto parmesan oppskrifter

Pasta med kylling i pesto

Pasta med kylling i pesto

Dette er så enkelt som å steke i en panne de grønnsakene du har sammen med kyllingen, og så tilsette pesto helt til slutt
Hvit pizza med kylling & pesto ♫

Hvit pizza med kylling & pesto ♫

Mos balsilikum, parmesan, pinjekjerner (som du bør riste i en varm panne først) og hvitløk i en foodprosessor/blender

Pasta med pesto og stekt kylling

Fri for melk om det ikke benyttes parmesan eller om det benyttes alternativ uten melk. Bland pesto i pastaen og legg i kyllingen og cherrytomater kuttet i to
Hjemmelaget pesto

Hjemmelaget pesto

I går hadde vi favoritten min til middag, pasta med hjemmelaget grønn pesto og grillet kylling. Kjør pinjekjernene i en stavmikser sammen med revet parmesan, olivenolje, hvitløk i biter, salt og basilikumbladene
Pesto i sommervarmen

Pesto i sommervarmen

Bruk pestoen som pizzasaus, i pastaretter, til kylling, hvit fisk, grillmat eller som pålegg på skiva - kjempegodt

Kylling med ostepestokrem

Bland pesto, parmesan og Philadelphia i ei gryte, så osten smeltar og det heile kan blandast. Steik kyllingen i panne så han fåt litt steikeskorpe

Kyllingwraps m/ rød pesto

revet parmesan. Med rød pesto og min spesielle kyllingmarinade får du en wrap med masse smak. Disse kyllingwrappene kan du fint servere som en forrett, eller i kombinasjon med andre retter
Den beste pestoen lager du sjølv!

Den beste pestoen lager du sjølv!

Spiser ofte pastasalat med kylling til lunsj på jobb, og da liker jeg å ha pesto på pastaen. Ha pinjekjrner, basilikumblader, kvitløk og parmesan i en foodprosessor, blender eller kjør med stavmikser til en jevn masse
Pastasalat med kremet pesto

Pastasalat med kremet pesto

Bland grønnsaker og pasta, tilsett pesto rørt ut med rømme og ha over kyllingen, bland den lett inn. Stek kyllingfillet, ha gjerne i et par fedd hvitløk mot slutten av steketiden, dette gir en veldig god smak
Pasta med aspargespesto og kylling

Pasta med aspargespesto og kylling

Skjær opp kyllingen og strø litt parmesan over. Ha så aspargesene (men spar på noen aspargestopper), pinjekjerner, parmesan, basilikum, hvitløksfedd, salt, olje, saft fra sitron og lime i en blender eller stavmikser og blend til du har en glatt pesto