Serveres med varm pasta, strø over kvernet salt, pepper og litt revet parmesan. Man kan bruke vanlig hvitost, parmesan, brie, blåmuggost…egentlig alt utenom brunost, og gjerne blande flere
Fri for melk om det ikke benyttes parmesan eller om det benyttes alternativ uten melk. Bland pesto i pastaen og legg i kyllingen og cherrytomater kuttet i to
Skjær opp kyllingen og strø litt parmesan over. Ha så aspargesene (men spar på noen aspargestopper), pinjekjerner, parmesan, basilikum, hvitløksfedd, salt, olje, saft fra sitron og lime i en blender eller stavmikser og blend til du har en glatt pesto
Serveres med varm pasta, strø over kvernet salt, pepper og litt revet parmesan. Man kan bruke vanlig hvitost, parmesan, brie, blåmuggost…egentlig alt utenom brunost, og gjerne blande flere
Kok opp, rasp over rikelig med parmesan og server pastaen rykende varm. Rikelig med raspet parmesan. I stedet for bacon kan du bruke litt spekeskinke, og har du ikke ferdigstekt kylling så bruk litt av en ferdig grillet