Kalvekarbonader med parmesan, fullkornspasta og grønnsaker. 2 fedd hvitløk1 bunt salvie (veldig godt til kalv, kylling, lyst kjøtt etc)1 løksalt/pepper2 egg2 brødskalker (kan bruke kavring som jeg ikke hadde)Dette knadde jeg inn i 500g kalvekarbonadedeig, og formet til 6 store karbonader
Legg på friske salvieblader, en skive spekeskinke og revet ost på hver kyllingfilet. Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem i 2 minutter på hver side. 10 minutter til overflaten er gyllen og kyllingen er gjennomstekt. 6 stk kyllingfilet. 6 blad frisk salvie. 1 ½ dl parmesan , evt
Når pastaen er ferdig kokt, vend den i den varme oljen, Ha over mer parmesan, og server. Pensle kylling med olje, ha over litt salt og pepper, og noen salvieblader
Vend inn parmesan og urter og smak eventuelt til med mer salt og pepper. Legg spekeskinke outover på en fjøl og legg på salvieblader, legg på kyllingfileten og rull det hele sammen
350 g mandelpotet, kokes helt møre2 eggeplommer50 g hvetemel50 g potetmel1 ts salt2 ss smør50 g parmesanPress potetene gjennom en sikt, bland i eggeplommene, melet og saltet, røres godt sammen og trill lange pølser, som skjæres smått. Stekes i smør i ca 2-3 min til de er gylne, rett før servering ha på revet parmesan og salvie. Serveres til kjøtt, kylling eller det som måtte passe for den enkelte 350 g mandelpotet. 50 g parmesan
Riktignok er det ikke akkurat pasta, men kutter man squashen i spaghettitynne strimler, og gir det ett oppkok i et par minutter, og så vender den i olje og hvitløk og drysser revet parmesan over, så er man ikke langt unna