Ha i selleriog timian og fres et minutt til før du legger kyllingen med brystet ned i grønnsakene. Skyll kyllingen godt innvendig og utvendig, og klapp den tørr med kjøkkenpapir
Kyllingen ble servert med en blanding av epler ogselleri, litt smør, salt, sitron og demerasukker – som sannsynligvis hadde blitt enda mer vellykket om jeg hadde kokt sellerien først
Skjær hvitløk, sjalottløk ogselleri i tynne ringer og stek dem i litt smør til de er myke. Brun kyllingfiletene raskt på hver side og legg dem oppå grønnsakene
Ha litt mere olje på stekepannen og surr sopp og løk til løken er blank, tilsett gulrøtter, hvitløk ogselleribiterog la alt få surre et par minutter på stekepannen før du har de i gryten sammen med kyllingen
gulrøtter, løk, fennikel,selleri, tomat og hvitløkfedd. Det er også veldig enkelt å lage-retten gjør seg selv i ovnen, ogkyllingen blir så mør at den faller av beina
Tilsett løk, hvitløk, selleriog vårløk, la dette få surre til løken er blank før du tilsetter kyllingbitene, soltørkede tomatstrimler, smøreost og kremfløte