Tilsett kyllingbitene, kraft, soyasaus, kokosmelk, erter, redcurry paste og ingefær. Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side
Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på medcurry paste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrettmedkokosmelkens litt søte ettersmak
Ha sjalottløk, hvitløk, paprika og gulerøtter i en kasserolle sammen med litt smør og stek de på middelshøy varme et par minutter, tilsett currypastaen før du heller kokosmelk, vann og buljongterningen oppi og ingefær
Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Tilsett kyllingog strimlet/hakkede grønnsaker, smak til med salt og pepper. Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne med litt smør, finhakket hvitløk og karripulver til gjennomstekt